چرا طرح استیضاح رئیس جمهور جایز نیست؟-راهبرد معاصر
رئیس‌جمهور عازم قاهره شد رئیس‌جمهور فردا به مصر می‌رود تاجگردون: ۱۱ میلیارد دلار برای کالا‌های اساسی تخصیص یافت  بودجه ۱۴۰۴ به شورای نگهبان ارسال شد استاندار تهران: تعطیلی‌ها روزانه اعلام می‌شوند ربیعی: رئیس‌جمهور قانون حجاب و عفاف را در دستورکار شورای امنیت ملی قرار داد وکیل پرونده «کنسرت فرضی»: بازداشت پرستو احمدی در مازندران سخنگوی دولت: افزایش دو یا سه برابری بودجه نیرو‌های مسلح صحّت ندارد امام جمعه موقت تهران: هدف رژیم صهیونیستی از نیل تا فرات است / جامعه جهانی برای توقف این رژیم به پا خیزد  واکنش صمصامی به گران سازی نرخ ارز؛ وزیر اقتصاد استیضاح شود + عکس اطلاعیه سپاه: شبکه ضد امنیت ملی در قزوین متلاشی شد بیانیه سپاه / آغاز دورانی نوین از پروسه شکست دشمنان امت اسلامی و غلبه جبهه مقاومت بر توطئه ترکیبی جبهه باطل سخنگوی دولت: اغلب بنزین تولیدی کشور مطابق با استانداردهای یورو ۴ است ابراهیم‌پور: مطالبات معلمان بازنشسته نیمه دوم ۱۴۰۰ در سال آینده پرداخت می‌شود آملی لاریجانی: در مجمع با شفافیت مخالف نیستیم، اشکال ما مساله خروج مجلس از حدود اختیارات خود بود
ناصر ایمانی، فعال سیاسی در گفتگو با راهبرد معاصر پاسخ داد:

چرا طرح استیضاح رئیس جمهور جایز نیست؟

ایمانی براین باور است که استیضاح روحانی در شرایط کنونی جز اینکه در بدنه مدیریتی کشور ایجاد تنش می کند سودی ندارد. این حرکت وضعیت ما را در شرایط کرونا بحرانی تر می کند و شرایط مردم برخلاف آنچه استیضاح کنندگان عقیده دارند سختتر خواهد شد.
ناصر ایمانی؛ فعال سیاسی
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۴ - ۰۳ آبان ۱۳۹۹ - 2020 October 24
کد خبر: ۶۳۹۴۸

چرا طرح استیضاح رئیس جمهور جایز نیست؟

 

به گزارش راهبرد معاصر؛ ناصر ایمانی فعال سیاسی در گفت و گو با راهبرد معاصر درباره طرح احتمالی استیضاح رییس جمهور از سوی مجلس یازدهم گفت: با توجه به شرایط موجود استیضاح رییس جمهور به چند دلیل درست نیست و کاری بدون تدبیر است و شاید فقط برای مطرح کنندگانش مصرف سیاسی داشته باشد. اولا ما زمانی نداریم و شاید مطرح شدن این استیضاح در دو سال پیش محل بحث بود اما الان تا بخواهیم استیضاح را طرح کنیم و به انجام‌ برسانیم و رهبری بپذیرند حداقل دو ماه زمان می برد و در این مدت اختیار کار به دست معاون اول رییس جمهور می افتد که ایشان در این سالها چندان فعال نبودند. در ایام عید نیز حدودا یک ماه تعطیلات داریم و در خرداد انتخابات ریاست جمهوری داریم پس ما عملا بی دولت خواهیم شد و بر طبق قانون اساسی هیچ انتخابات جدیدی برگزار نمی شود و انتخابات در تاریخ خود انجام می شود از این نظر به لحاظ زمانی اصلا تاریخ مناسبی نیست.

 

وی در ادامه تصریح کرد: مساله دیگری که وجود دارد این است که این کار جز اینکه در بدنه مدیریتی کشور ایجاد تنش می کند سودی ندارد. این حرکت وضعیت ما را در شرایط کرونا بحرانی تر می کند. شرایط مردم برخلاف آنچه استیضاح کنندگان عقیده دارند سختتر خواهد شد.

 

ایمانی با اشاره به هدف مجلس برای مطرح کردن استیضاح گفت: من نمی خواهم نیت خوانی کنم و نمی دانم دلیل آنها چیست؟ شاید فکر دیگری می کنند و یا فکر می کنند اگر امروز آقای روحانی نباشد باز بهتر از فرداست. ولی به نکاتی که در مورد آنها صحبت شد توجه ندارند و یا توجه می کنند و از کنار آنها می گذرند. به نظر من، این کار فقط شرایط کشور را بدتر می کند و به هیچ وجه به نفع کشور نیست.

 

وی در پاسخ به این سوال که با توجه به شرایط موجود اولویت های مجلس باید چه باشد؟ تاکید کرد: اولویت مجلس بر خلاف طرح استیضاح باید همکاری با دولت باشد یعنی همان خطی که آقای قالیباف در پیش گرفتند همچنین کمک به رفع مشکلات کشور و تصویب قوانینی که شرایط اقتصادی کشور را از این بهتر می کند.

 

ایمانی با اشاره به عدم فعالیت معاون اول پاسخ داد: این موضوعی متفاوت است و من قبلا در مصاحبه های خود به این نکته اشاره کرده بودم که چرا معاون اول فعال نبودند. به هر حال در مجموع ایشان اختیاراتی را می خواست که در دولت جدید این اختیارات به ایشان داده نشد و ترجیح دادند سکوت کنند و در حاشیه باشند ایشان گزینه دیگری داشتند که خروج از دولت بود ولی این راه برای کشور پرهزینه بود از این رو ایشان مسیر فعلی را انتخاب کردند.

 

این فعال سیاسی درباره انتخابات سال آینده گفت: انتخابات سال آینده هنوز وضعیت مشخصی ندارد ولی نتيجه حمایت اصلاح طلبان از آقای روحانی در این انتخابات پر رنگ خواهد بود. در اردوگاه اصولگرایی همواره اختلاف نظرهایی وجود داشته و در این دوره هم شاید به اتفاق نظر نرسند. ولی نمی توان از امروز وضعیت و نتیجه را پیشگیری کرد.

 

وی اذعان کرد: انتخابات ریاست جمهوری متفاوت از مجلس است و وقتی مساله یک فرد است شاید در صورت عدم وجود گزینه های مناسب از یک فرد حمایت شود. در مورد اصلاح طلبان نیز همینطور است. حضور و یا عدم حضور اصلاح طلبان در انتخابات مساله ای جداگانه است شاید به نفعشان باشد که شرکت نکنند. شاید مجبور شوند به دلیل اختلافاتی که در جبهه اصلاح طلبی وجود دارد شاید حتی در موقعیتی اعتراضی در انتخابات شرکت کنند و حتی قبل از انتخابات صحنه را ترک کنند. باید دید منظور از اصلاح طلبان چیست؟ آیا منظور حزب اتحاد ملت است؟ ایا منظور کارگزاران است؟ آیا جبهه مشارکتی های سابق هستند؟ یا آقای خاتمی و یا آقای خویینی ها مورد نظر است؟! هر کدام از اینها امروز یک نظر دارند و شاید در انتخابات به نظری واحد نرسند. شاید بخشی شرکت کنند و بخشی شرکت نکنند من در شرایط فعلی احتمال رسیدن به اتفاق نظر را در این جناح بسیار کم می بینم.

 

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار